Hamppu proteiini 300g

Hamppu sisältää noin 80% polysaturoituja rasvahappoja ja sen omaga-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat ihmiselle täydellisessä suhteessa.
LOPPU VARASTOSTA!

Hamppuproteiinia pidetään kasvikunnan täydellisimpänä proteiinin lähteenä. Se sisältää lihan tavoin kaikki ihmiskeholle välttämättömät aminohapot ja sen rasvahappokoostumuksen uskotaan olevan ihmiskehon kannalta optimaalinen. Omega-3- sekä omega-6-rasvahappoja on runsaasti ja ne ovat keskenään oikeassa suhteessa. Hamppuproteiini on myös erinomainen kuidunlähde. Ravintoonsa lisäproteiinia etsivien ja tietenkin urheilijoiden keskuudessa hamppuproteiini on suosittu proteiinin lähde.
Hamppuproteiinin proteiinista 65 %:a on edistiiniä. Edistiini on saanut nimensä englanninkielisestä sanasta imeytymiskykyinen. Hamppuproteiini on kasvikunnan paras edistiinin lähde.
Hamppuproteiinia käsitellään koko valmistusprosessin ajan raakana ja matalassa lämpötilassa niin etteivät mitkään sen rasvahapot (esim. omega-3-rasvahapot ja GLA) häviä. Hamppuproteiinia väitetään ainoaksi proteiiniksi, joka sisältää luonnollisesti omega-3-rasvahappoja.

9 €